LES

KUNSTENAAR

Tijdens de bijeenkomsten op het atelier zullen we samen op zoek gaan naar wensen en mogelijkheden. Dit kan o.a. zijn dmv tekenen naar de waarneming, vanuit de fantasie of nav van een kunstwerk of kunststroming, hoogdruk zoals linoleum of houtsneden, collages  (van bijvoorbeeld groenten), boekjes maken, kleien, knip/ scheurkunst.

Mijn beschikbaarheid is tijdens de werkweer van ma t/m vrijdag. Niet ’s avonds en in het weekend.

Mijn atelier is op de eerste etage dus je moet 1 trap op.

Ik beheers de Nederlandse Gebaren Taal.

Ik ben Arjenne Fakkel, en woon en werk in Leiden. Op mijn atelier teken ik en ik guts in hout en lino. Deze sneden druk ik af op papier of stof en in mijn zelfgemaakte boekjes. Ik heb de kabk gedaan.

Sinds 2005 geef ik kunstlessen en workshops. Mijn werkplekken zijn museum de Lakenhal, bplusc, Ars aemula, po en vo en op aanvraag.

Ik vind het heel fijn om mensen, jong en oud, te begeleiden in hun creatieve proces en ze te inspireren. Ik kan dingen aanreiken, materiaal en kennis, en het stemt mij blij als ik zie dat mensen ontdekkingen doen en gelukkig worden van een maakproces, bijvoorbeeld in een schets naar een uitgewerkte tekening, of kleurontdekkingen doen. Of kennis maken met een nieuw materiaal zoals bijvoorbeeld houtskool, zacht pastelkrijt, aquarel, olieverf of acryl.