LES

KUNSTENAAR

Of je nou helemaal nooit, heel lang geleden of juist wel vaak tekent, bij Tineke is van alles mogelijk. De lessen kunnen in het atelier, buiten en/of in het museum plaatsvinden. In overleg met Tineke bepaal je wat je met ideeën en technieken wilt doen.

In de eerste les zoek je samen met Tineke uit wat je graag zou willen, doormiddel van bijvoorbeeld tekenen naar voorbeelden op het atelier (voorwerpen) of een collage maken met papier en kleur. Een tekening kan een mooi ontwerp zijn voor een groter werk op papier of op een doek. In de daarop volgende lessen ga je daar aan werken. Laat je verrassen!

Al 30 jaar geeft Tineke met veel passie workshops tekenen, experimenten, collage en begeleiding ‘op maat’ voor alle leeftijden. Ze is opgeleid tot verpleegkundige, groepsleider, beeldend kunstenaar, tekenleraar en kleuradviseur.

Tineke creëert een wereld met fotografie en met gemengde technieken/materialen. Een wereld waar ruimte is voor 'ruimte, verwondering, verstilling maar ook humor en speelsheid'. Haar kunst komt voort uit verwondering en fascinatie voor natuur, licht, ruimte, en ’n oog voor onverwachte details.

www.tinekejacobs.com