LES

KUNSTENAAR

In de workshops met Kenny laat je je leiden door rijm. Klinkt lastig? Is het niet! De rijm doet namelijk bijna al het werk voor je.

Iedere les begint met een korte 'landingsoefening'. Zo ontspan je en vanuit ontspanning kan je beter bij jouw authentieke stem: Je intuïtie. Die gaan we gebruiken om de woorden te vinden die jouw gevoel uitdrukken. En dat kan je vervolgens in vele vormen gieten.

Door verschillende schrijf- en rijmoefeningen ontdek je welke vorm het beste bij jou past: Poëzie, spoken word, rap, of een songtekst. Daar ga je samen met Kenny aan werken!

Kenny van Elteren is woordkunstenaar en schrijft vanuit het hart. Zijn levensmotto is 'Flow over Force', want als hij vanuit zijn hart leeft gaat het vanzelf. In flow.

In zijn teksten probeert hij al 15 jaar lang uitdrukking te geven aan dat wat in de dieptes van zijn hart te vinden is. Van pijn tot liefde. Zo ontwikkelde hij een passie om zowel zijn eigen - als andermans' hartsverlangen zo veel mogelijk te laten spreken.

Om anderen hierbij te ondersteunen behaalde hij een master in de Psychologie, verdiept hij zich in intuïtief holistisch coachen en geeft hij creatieve workshops aan laaggeletterden.

Meer over Kenny: 
Instagram https://www.instagram.com/hetkennyanders/
Video: https://www.youtube.com/watch?v=anArt1DYDGE