LES

KUNSTENAAR

Ik vind het vooral leuk om met mensen te werken en om mensen zich te zien ontwikkelen, hun zelfvertrouwen te vinden en zich open te stellen; en ook om hun creativiteit te laten zien en te ontdekken.

De les begint met opwarm oefeningen: ademhalen, rekken strekken, stem gebruik 

Dan gaan we theatersport /improvisatie-oefeningen doen. Dit kan met behulp van een script, gedicht, boek, of eigen tekst zijn. Of helemaal vanuit je eigen verbeelding. Tijdens mijn lessen zorg ik voor een veilige omgeving waarin alle ruimte is voor vertrouwen, fun, gezelligheid en oefeningen om veel te leren!

Oorspronkelijk kom ik uit de V.S. waar ik mijn diploma in Theatre heb gehaald aan Wayne State University, Detroit. Sindsdien ben ik te zien in musicals in Amerika & Europa, maar ook op de tv en radio en in films.

Sinds 2010 woon ik in Leiden en heb ik de Nederlandse taal aan de Universiteit van Leiden gestudeerd. Naast optreden geef ik theater- en zangles; dit doe ik zowel individueel als aan groepen. En voor kinderen en volwassenen. (Leidse Ballet en Theatre School, Universiteit. Leiden, The Rockschool, DC Dance, BplucC en basisscholen in de regio).