LES

KUNSTENAAR

In de lessen gaat Esmé opzoek naar jouw stemgeluid, hoe die zo goed mogelijk ontwikkelt kan worden en hoe je de nummers die jij wilt zingen ‘eigen kan maken’.

De les begint met verschillende zangoefeningen en een uitleg van Esmé. Daarna kan je liedjes zingen die jij wilt. Elke les mag je een aantal liedjes meenemen die jij graag wil zingen, dit mag van alles zijn. Esmé begeleid je op de piano en samen gaan jullie daarmee aan de slag.

Welk nummer is er voor jou een waar je naar kan luisteren als je verdriet hebt of je juist dolgelukkig voelt? Muziek waar je hoop uit haalt, waar je je helemaal in kan laten meeslepen of waarvan je gaat dansen op de tafel en uit volle borst mee zingt?

Voor Esmé is muziek het mooiste wat er bestaat. Ze kan er haar gevoel in kwijt, maar haalt er vooral ook veel energie uit. In 2018 is zij afgestudeerd aan het Conservatorium van Haarlem op de afdeling pop-sessie muzikant en momenteel is zij zangdocent.

Tijdens de lessen probeert zij zoveel mogelijk uit de leerlingen te halen. Ze leert verschillende technieken en hoe je kan zingen vanuit gevoel en vanuit wil. Als muzikant maakt Esmé interessante en mooie momenten mee. Mensen kunnen tijdens de lessen helemaal opbloeien. Zingen maakt gelukkig!